English Version

Aktualności

Bookmark and Share

Warsztaty dla blogerów u Kurta Schellera

Podczas warsztatów kulinarnych w Akademii Kurta Schellera, które odbyły się 22 listopada 2012 roku, zaproszeni blogerzy mieli okazję nauczyć się od Mistrza przyrządząć gęś w trzech wersjach: faszerowaną, nacieraną solą i pieprzem oraz dodatkowo z dodatkiem majeranku i papryki.

Z wątróbki zrobili mus, żołądki wykorzystali do zrobienia farszu do pierożków wonton, a na szyjkach i skrzydełkach zupę (serwowaną z pierożkami wonton).

Swoje wrażenia skrzętnie notowali, robili także mnóstwo zdjęć. A na końcu zajadali gęsie przysmaki!

Pierwsze relacje już na blogach:

- pomarancza.blox.pl 

- patelniapoglowie.pl 

- smakolykizkuchni.blogspot.com 

- smacznapyza.blogspot.com 

Zobacz więcej »

 

 

Wydarzenie jest współfinansowane ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2007-2013, ze środków Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich w ramach III schematu Pomocy Technicznej Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 oraz budżetu Województwa Kujawsko-Pomorskiego, jak również ze środków Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego.

Województwo Kujawsko-Pomorskie
Jesteś w pełnej wersji serwisu www.czasnagesine.pl. [ Mobilna wersja czasnagesine.pl → ]